Stiiiiger mot sängen

Ja, det är precis vad jag snart ska göra tror jag. Jag har en massa saker jag borde göra, bla. packa och plugga, PP, men jag föredrar att sova :)
Så då tänker jag göra det :D
Haha x]
Har sovmorgon imorgon med eftersom att ridningen är typ "inställd"
Så jag hinner med lite saker imorgon också 8)
Sov gott tuffingar, kom ihåg att leka lugnt ;))

Kommentarer
Postat av: Rebecca

tack så mycket! Men de var inte dyra alls :) köpta i Thailand så fick de för en billig slant! :)

2009-11-07 @ 23:34:45
URL: http://rebescha.blogg.se/
Postat av: nicolina

haha håller med till tusen! gör så hela tiden med städning och skolarbete! jag kan till och med lura mig själv på den fronten! Jag startar inte TVn för att "jag ska lix göra läxa snart" men jag vet att jag aldrig kommer göra det, haha!



tror du att du kan läsa mitt senaste inlägg? jag håller på att bli tokig och ber främlingar om råd, haha jag är som jag är!

2009-11-07 @ 23:41:36
URL: http://nnnicolina.blogg.se/
Postat av: nicolina

tack för svaret!

näh vi hade typ träffats på fester och har gemensamma kompisar, men jag var hela tiden upptagen med en annan kille då. har dock alltid haft en secret crush på den här killen!;) han kladdade lite på mig också, jag tror han hade någon liten crush på mig med :P



jag vet inte egentligen vad vi har för relation.. jag hör av mig och frågar om han vill komma hit. så kommer han hit, vi har grymt roligt tilsammans- ALLTID! sedan far han hem och så ses vi inte på ett tag..



jag tror också att jag sakna men säkert ska försöka "klämma" det ur honom, haha! men jag är så rädd för att konfrontera folk, jag vill inte skapa problem mellan oss... det känns som att det är hur dåligt som helst mellan oss när han inte är här, men sedan när han väl är här så är det inga bekymmer! då känns det som att det bara vore onödigt om jag drog upp någon "oss" fråga!



haha detdär blev också långt, förlåt om jag är dryg:P

2009-11-08 @ 00:00:38
URL: http://nnnicolina.blogg.se/

Kommentarer uppskattas. Speciellt från anonyma idioter. Dom gör min dag. :)

Namn:
Klicka här om du är sjukt kool.

E-postadress: (publiceras inte)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback