Dagens Top 10 Händelser.

Jag tänkte ger en liten uppdatering på mitt liv, eftersom jag vet att ni är så förbaskat intresserade.

Topp-10-saker-jag-har-gjort-idag-,-inte-i-ordning:

1. Lunchat med 4 bästisar(WOW!).

2. Varit sur.

3. Varit glad.

4. Bitch-blickat ett mjölkpaket.

5. Tatuerat Hannas arm i skolcaféet.

6. Köpt en äcklig macka.

7. Ännu en gång konstaterat att min engelskalärare liknar en ödla.

8. Sagt emot Robbie för att han har så dumma åsikter.

9. Blivit slagen och varit i vägen(av/för mina "vänner" såklart).
10. Gjort en extremt ointressant lista med topp-10-händelser onsdagen den 28:e april.





På tal om att vara snäll.


Närmanintegörnågontingalls.

Jag har absolut ingenting jag vill göra. Jo, jag vill åka till skolan. Nej, jag har inte slått i huvudet jävligt hårt, jag har bara väldigt tråkigt. Jag har så tråkigt att jag t.o.m har tröttnat på att äta godis....okej, jag kanske har slått i huvudet trots allt...


ELLZ, LOGGA IN PÅ FACEBOOK OCH HJÄLP MIG MED EVENEMANGSSAKEN :G
nuuuuuu.

Som bäst.

Varför tar det så lång tid att avinstallera Photoshop?



Ich has tråkich.



Ich kände sig aningens dromedar.



Ich bin hungrich. Som ni ser på bilden nedan.




Ich får mat snart. 8D





Det är tur att ni inte ser hur extremt het min frisyr är just nu, ni skulle säkert dö av hethet. HAHAH het-het. Eller "hetighet" kanske det heter? Heter och heter..


Lek Lugnt Mammor.


Dagens Händelse.

Jag går lugnt hemåt från bussen, och möts av två åttaåringar med hund som går på andra sidan vägen. Jag har nästan hunnit förbi dom när den andra utbrister högt:

Hon: Eww.. piercing..

Jag: *vänder mig om och stirrar på henne och hon stannar* - Vad sa du??

Hon: *kollar tveksamt på sin kompis som också stannar*

Jag: - Har du PROBLEM med piercingar!? *säger jag hotfullt och börjar gå mot henne..

Hon: *bröstar upp sig men ger nervösa blickar till sin kompis* Jaa.. det ä äckliggtt...

Jag: Jasså? *ställer mig framför henne* Vet du vad som är ÄCKLIGT?

Hon:...ne?

Jag: -Inte piercingar inte...

Hon: - Aha? *bitch-blick*

Jag:  *trycker ner huvudet på ungen mot asfalten* Det här, DET är äckligt. *släpper huvudet på ungen och fortsätter min väg hemåt.*




Njae, riktigt våldsam var jag väl inte, men jag måste erkänna.. jag hade inte haft något emot det. Dock hade nog deras hund bitit av benet på mig om jag hade försökt...

"Do you think Lee Chin Chee Andy looks good in a bathing suit?"







HAHAHAHAHAHA...Hoj-Oj-Oj....HAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHA!


Sold Out.

Slut såld på 0,22222222222 sekunder.







fuck.

Lika mycket ångest som tre getar.

*Jag gör läxor, jag lovar*


Kollar runt på H&M:s hemsida, och har bestämt mig för att inskaffa någon av dom här väskorna, vet bara inte vilken. I vanliga fall skulle jag nog helt klart kört på med den svarta, men nu kände jag mig aningens rebellisk och funderar på att bryta "köper-alltid-svarta-skinnväskor-traditionen". Den bruna är ju himla snygg den med.

Frågan är bara... vågar jag det?






Undrar om plansch-mord ger giltig frånvaro?

Jag råkade av en slump gå in i vårat tv-rum för en stund sedan, och bemöttes av en förskräcklig syn.
Där låg mina älskade planscher i en hög bredvid spisen, i väntan på sin avrättning. Jag blev chockad och började genast sortera bort mina favoriter som jag sedan tryggt stoppande i en låda i min vita byrå. Jag hittade nästan alla, som jag kan komma ihåg att jag hade iaf.. förutom EN. Min favorit av två wünderbara Good Charlotte planscher, fanns inte med i högen.

Man blir nästan gråtfärdig alltså. Citat av Folhie: "Planscher är inte bara lite papper, dom betyder saker". Hon har helt rätt. Mina planscher är inte bara "lite papper", dom är både minnen och glädje. Det känns nu som att någon har gått och eldat upp mina minnen, mitt älskade band. Jag kan se det framför mig, hur mammut sitter där och river isär pappret och knycklar ihop det, stoppar det i den vilda heta lågan.

Jag kände mig aningens poetisk där, ty jag är sentimental.


R.I.P.



Två conejos.

Näe, det där med läxor är inte riktigt min grej har jag upptäckt.
Speciellt inte när man måste ladda ner Word först för att kunna jobba överhuvudtaget.


Släng dig i väggen, Windows 7.


Håltagen.

Ohja.
Jag står nu i bibblan, typ 2 sekunder efter mobilbloggningen och har redan tagit hål i örat. Det var det koolaste. Jag hade inte behövt vara det minsta nervös. Jag vill bara ta mer hål nu, det var't roligt som man säger på äkta norrländsk :G

Nu ska jag bara vänta på Fölungen i tusen år för att hon ska prata med kompisarna på Willys. Jag har tänkt att göra något nyttigt av den här tiden, och kanske sätta mig och läsa min finska bok. Det blir liksom aldrig av när jag är hemma. Kool som jag är. Men först.. faceb000000k.

Lek Lugnt.


Hello. Sitter...

0-161c844b0f5d9e72d3681c02a0226fbe.png

Hello. Sitter och väntar på att strax få ta hål i örat. Creepy kille sitter och stirrar klockan 11. Oh, nu gick han 8) Jag är aningens nervös, även fast jag inte har någon direkt anledning att vara det.. hur illa kan det vara liksom?


Dagens Upptäckt.

Kool som jag är(bra sätt att börja ett inlägg vet ni..), så har jag just kommit hem från vårdcentralen.
Jag har typ.. problem med min näsa, eller jag är täppt typ 24/8 och har svårt att andas, *jag är det koolaste*, så därför har jag idag varit hos doktorn för att försöka reda ut detta eviga problem.

Jag fick göra stickprov som inte var det mysigaste, för att se om man är allergisk mot grejer. Den extremt osociala sjuksköterskan gjorde först massa märken med en penna på min arm, och därefter 11 stickhål. Jag kan tala om för er att jag var lagom snurrig och redo att tuppa av efter den upplevelsen eftersom jag hade i princip glömt bort att andas helt då det gjorde GANSKA ont.

Sedan fick jag sätta mig ute i väntrummet och typ luta mig framåt för att inte dö i huvudet, det liksom bara tjöt i öronen och lunchen kändes som att den snart skulle vara påväg upp. (för mycket information?)
Det kliade som getar på grönbete och till slut fick jag gå träffa tanten igen för att kolla igenom resultaten. Jag har idag fått reda på min första, och förmodligen enda allergi. Jag känner mig som en i gänget,  jag är äntligen precis som alla andra (höhöhöhöhöh).

Resultatet visade alltså att jag är pollenallergiker, och inte vilken sorts normal pollenallergiker som helst som reagerar mest på våren, näe, jag är allergisk mot Gråbo, som blommar mellan Juli-Augusti. Jag är det koolaste. Så nu ska jag börja ta någon form av kortisonnässprej varje dag, för att kunna andas lättare. Allergin är inte heller mitt enda "näsproblem", utan jag har också helt allmänt trånga luftgångar. (Slå upp ordet tönt i en ordlista, och hitta en bild på mig och min näsa..)
Sedan fick jag också en Basiron liknande kräm för min.. acne. Hoho.

Men det bästa av allt var nästan apotekaren. Mörkhårig, brunögd liten kille. Min konkreta definition av snygg skulle jag nog säga... och för att göra det koola ännu lite koolare... SÅ VAR HAN SPANJOR! (Iaf om man förlitar sig på hans namn 8)).




Lek Lugnt.


Jag har tappat min personlighet.

Jag har ju, som många av er redan vet(det är tillåtet för mig att säga så då mina närmsta vänner är ungefär dom enda som läser min blogg.. eller vem vet.. jag kanske har 58 000 läsare i minuten,...men isof så är 57 996 av dom vääääldigt bra på att hålla sig själv anonyma.. ooooh, slut på världens längsta parantes..) så har jag en annan blogg som jag bloggar typ sjukt aktivt på nuförtiden, bortsett från idag dock.

Bloggen handlar inte om "mig", utan är egentligen avsedd för att enbart intervjua andra bloggar. Dom senaste veckorna har bloggen växt en del, och jag har börjat skriva inlägg som är mer "mig", alltså om mina åsikter och tankar kring vad som nu råkar falla mig in.. Sedan, tidigare ikväll, eller inatt, började Fölungen och jag att titta igenom "gamla inlägg" på våra bloggar, och beklagade oss över saker som helt enkelt hade förändrats. Mest jag, tror jag. (Jag tror att vi kom fram till att jag skulle skaffa rött hår och lugg.. och att Bill Kaulitz borde sluta tro att han är fågel)

Jag läste igenom perioden i höstas då jag kunde skriva 934890235 inlägg om dagen, och ändå inte tappa varken intresset eller inspirationen. 95% av inläggen var ganska meningslösa, men jag trivdes med det. Jag vill börja blogga mer här igen, men det känns på något sätt som att jag har "tappat bort min personlighet", och har liksom ingen inspiration till att blogga, till att vara mig själv. Vem är jag liksom?

Åh herrej*vlar så djup jag blev nu. Nu blev det här inlägget just alltför seriöst. Det låter seriöst som att jag tror att jag är något. HAHAHAHAHA. Klockan är kvart över ett på natten, och om jag ska sammanfatta det här inlägget så kort som möjligt, så är väl det jag vill ha sagt att jag VILL, börja blogga mer igen, och det kommer säkert inte bli något i början, men jag SKA, komma igång igen.


Jag gissar nu på att ni står och skuttar av glädje bredvid datorn, ni har bara suttit och väntat på att jag ska blogga. Jag förstår er. Min blogg är ungefär det intressantaste i hela vida världen.

Lite långt inlägg det här, och aningens meningslöst också...


.......välkommen till min blogg :D

Adam Lambert

Jag har upptäckt en sak. Adam Lambert är HELT, okej. Men jag tror att gud ville straffa kvinnan på något sätt när han skapade Adam....





Adam Lambert – Whataya Want From Me




.....ty han är bög.


Lekmammor?

Det här inlägget är tillägnat Näsan & Fölungen som vägrar logga in på msn samtidigt som jag, och för att jag såklart inte orkar plocka upp telefonien bredvid mig, så tänker jag skriva det jag vill ha sagt här istället.

Näs-barn, när leker du till Sälen imorgon?

Fölungen, vad leker imorgon?

Ett stycke mes-barn är leksuget, tänkte att vi kanske kunde ses som tre caballos om ni inte redan har bestämt något annat, vilket ni inte har, ELLER HUR!? :^^

Näsan kan ju bara gå och dö om hon nu tänker åka iväg tidigt som två conejos, och Fölungen kan ju sätta sig i en buske med mjuka taggar om den nu råkar ha ett liv just imorgon.

Så... LEK-LEK-LEK!? Vad säger lek-monstren om min übermazingska idé? :)

Stockholm Syndrome.

"Stockholmssyndromet är ett psykologiskt tillstånd där kidnappningsoffer eller personer hållna mot sin vilja – fångar – utvecklar en relation till kidnapparen/kidnapparna där offret tar parti för förövaren mot polisen. Denna solidaritet kan ibland bli en riktig delaktighet, med fångar som hjälper kidnapparna att uppnå sina mål eller att rymma från polisen. Syndromet har studerats av olika forskare och man har kommit fram till att det framför allt baserar sig på rädsla för att råka ännu värre ut och en vädjan till den inre godheten hos den som tagit en som gisslan. Ju mer energi man investerar i denna typ av förhållande, desto svårare får man att bryta sig loss.

Syndromet är uppkallat efter det kända Norrmalmstorgsdramat efter ett rånförsök mot Kreditbanken på Norrmalmstorg i Stockholm, som ägde rum mellan 23 och 28 augusti 1973. I det fallet fortsatte offren att försvara kidnapparna även efter att deras sex dagars fysiska kvarhållande var över. De visade också ett tystlåtet uppträdande i de efterföljande rättsprocesserna.

Kriminologen och psykiatern Nils Bejerot, som assisterade polisen under rånet, myntade termen "Norrmalmstorgssyndromet" i en nyhetssändning - utomlands blev det känt som Stockholmssyndromet. Denna term har sen lånats tillbaka till svenskan och blivit i stort sett allenarådande även i Sverige. Begreppet har sedan det myntades använts av många psykologer världen över." - Wikipedia




Muse – Stockholm Syndrome






RSS 2.0