Min alldeles egna Nisse.

Såhär är det. Jag kollade just min statistik och insåg att det är ganska meningslöst att blogga här eftersom mitt besökarantal den senaste veckan har visat på ett stadigt ensiffrigt nummer. Sedan insåg jag också att meningslöst är det jag lever för och att jag planerar att fortsätta blogga här, vare sig ni dumma babian skåningar vägrar att läsa min skit eller inte. Så är det, minsann.

Jag befinner mig alltså i Turkiet. Idag har jag gjort ett alldeles speciellt inköp. Ett VÄLDIGT speciellt inköp som är svårt att göra någon annanstans än på den sydligare delen av jordklotet. Jag har inskaffat en ny kompis. Nej, tro nu inte att jag har gått och mutat någon stackars fattig turk från gatan, nej, den här kompisen är helt livlös och därav mycket samarbetsvillig vad det än gäller. Jag tänkte ge honom ett äkta tukiskt namn.. så jag döpte honom till Nisse. Konstigt nog så har en hel del turkar svenska namn. Hmm kan det vara för att dom tror att dom är något och vill efterlikna sina turistkunder?

Vem är då denna Nisse? undrar "ni" självklart vid det här laget. Jo, det ska jag tala om för er. Nisse är en ljusstake av ett lite.. ja, annorlunda slag. Han är en erfaren grabb i sina bästa år så han har ett par skråmor och lite brutna kroppsdelar här och där, men det gör honom inte till en sämre.. "person". Självklart skulle jag inte ha betalat fullt pris för honom i det här skicket, men det behöver vi ju kanske inte tala om för Nisse-boy.

Under tiden som jag tillbringar mina sista dagar här i Turkiet kan ni ju fundera över vem denna Nisse egentligen kan vara kanske? Hur ser han ut? Vad är han för något? Så ska jag avslöja denna hemlighet efter mitt återvändande till Sverige. Ni ska få se Nisse IN ACTION, det må jag lova minsann :G

The Ugly Truth.

Här har vi killen som tar priset.




Någon var ju liksom tvungen att tala om det för honom. Detta efter att jag bad honom gissa var i världen jag befann mig. Hans hjärna överbelastades när han kom med den mycket oväntade gissningen.. Malmö. Näst efter att han hade föreslagit Göteborg, vill säga.

Motarbetande - Agrobarn - River - Ilsket - Ananas-Klas

För det första, ja, det ska stå "Ananas-Klas" i min rubrik för er som undrade och även för er som inte bryr er ett skit. Det var helt enkelt bättre än att det skulle stå "ananasskal" vilket jag tycker är ganska likt och också något som jag hade tänkt skriva dit från början. Ananas-Klas. Jag älskar det. Mest för att alla ni noll som just nu sitter och slösar bort erat värdefulla liv med att läsa min blogg säkert undrar vad fan en "Ananas-Klas" är. Jag måste säg att jag undrar detsamma. Det är därför det är så roligt. För att ingen vet vad en Ananas-Klas är. Det kommer för alltid bara vara något som stod i rubriken till en extremt magnifik och meningsfull blogg. Ingen kommer någonsin få veta svaret.

Vet ni vad det roligaste är? Att just du FORTFARANDE sitter och läser det här inlägget och FORTFARANDE inte vet vad en Ananas-Klas är. Du trodde att jag skulle tala om det så småningom. Men det tänker jag inte. Jag tänker inte berätta vad en Ananas-Klas är.

Även fast jag har sagt att jag inte tänker tala om vad en Ananas-Klas är, så fortsätter du läsa. Ganska roligt faktiskt, det må jag säga. Du vill höra slutet på Ananas-Klas-ordets berättelse. Men det får du inte. För jag tänker inte berätta det. Det finns inget att berätta. Ananas-Klas existerar inte. Och det gör inte heller meningen med det här inlägget.

Helt seriöst, jag tror att det här inlägget tar priset för "mest-omeningsfulla-inlägg". Ananas-Klas liksom, kan få vem som helst att filosofera.

Grattis, du har just ödslat en värdefull bit av ditt liv på att läsa min blogg. :)


Nu tänker en norrlänning sticka in i duschen minsann.


"Ollon och wienerbröd är ungefär samma sak, - båda innehåller vaniljsås".


RSS 2.0